INDIVIDUALNI COACHING IN TERAPEVTSKA TANTRIČNA MASAŽA ZA ŽENSKE

Barbara Jakše © Artkontakt, 2019  www.artkontakt.si

ZDRAVLJENJE JONI

Beseda joni izvira iz sanskrita in predstavlja ženske spolne organe. Joni je lahko neusahljiv izvir ženske moči, če je njeno "svetišče" neokrnjeno in če se ženska te svoje energije zaveda ter jo zna ustrezno uporabljati. Žal pa veliko žensk v joni nosi razne blokade, ki so nastale kot posledica globokega sramu, občutkov krivde, čustvenih ali spolnih zlorab, težkega poroda in drugo. Zaradi tega je blokiran pretok spolne energije, kar posledično prinaša težave pri doživljanju orgazma, zmanjšana je želja po spolnosti, spolni odnos je lahko boleč. Tudi hud PMS, boleče in dolge menstruacije, bolečine v križu so lahko posledica blokirane energije v medenici.

 

Zdravljenje joni je odlična metoda za odpravljanje te neprijetne zgodovine iz telesnega spomina. Kombinirate pa jo lahko tudi z osvobajanjem od stresni vzorcev iz celičnega spomina.

 

Priporočam tudi branje mojega članka o zdravljenju posledic seksualne travme s pomočjo terapevtske tantrične masaže.

Kaj ti bo dal individualni coaching?

  • raziskala boš svoj trenutni pogled na spolnost in ugotavljala, ali resnično ustreza tvojim dejanskim potrebam;

  • naučila se boš, kako priti v stik s svojim telesom skozi vse čute, kako priti v stik z joni in s svojimi pristnimi potrebami;

  • spoznala boš, kaj vse se skriva v tvojem svetišču (recimo tudi več različnih področij v tvoji nožnici, kjer lahko doživiš izredno prijeten in globok vaginalni orgazem);

  • spoznala boš nekatere zelo učinkovite tantrične, jogijske in taoistične tehnike, s katerimi ustvariš "ogenj" v joni, s tem ko prebudiš spolno energijo in se jo naučiš usmerjati v celo telo. Z njimi si tudi močno poživiš telo, ga z redno vajo pomlajuješ, ohranjaš vitalnega. Počutila se boš veliko bolj optimistično in radostno!

Kaj lahko pričakuješ med terapevtsko masažo in po njej?

S pomočjo masaže sprednjega dela telesa, prsi, trebuha in nato same joni (zunanji del spolovila in zelo temeljito celotno nožnico, kjer se nahajajo refleksne cone vseh notranjih organov)se začnejo globoko shranjeni spomini prebujati, blokade se začnejo odpirati, energija teči po nadijih (energijskih poteh). Ob tem se lahko pojavijo razni občutki, prebudijo spomini, mentalne slike dogodkov, ki so povzročili blokado, včasih pa tudi bolj ali manj hude bolečine.

Z veliko mero empatije, nežnimi in počasnimi gibi ter vmesno komunikacijo ti bom pomagala, da prideš v stik s spominom, z bolečino, jo zavestno predihaš in spustiš iz telesa. Če se pojavijo močna čustva, v procesu zdravljenja uporabim tudi metode iz geštalt psihoterapije, kar še dodatno pripomore k zdravljenju.

 

Tako skupaj narediva prostor za zdrav pretok energije, okrepljeno občutenje v predelu joni, ponovno željo po spolnosti, možnost za doživljanje zunanjega (klitoralnega) in notranjega (vaginalnega) orgazma, večjo vitalnost. 

 

S tem, ko lahko energija v predelu medenice spet neovirano teče, izginejo tudi bolečine pred in med menstruacijo ter bolečine v križu. 

To zdravljenje je seveda primerno tudi za ženske, ki ne morejo zanositi.

Glej zavihek Izkušnje strank.

 

Coaching traja 3 ure, cena je 135 €.

Trajanje ene terapevtske masaže: 2 uri, odvisno od procesa lahko tudi dlje.
Cena za uro masaže je 60 €. Če iz upravičenih razlogov ne moreš plačati tega zneska, se dogovoriva za popust.
Ker gre za postopno sproščanje blokad v predelu joni, je priporočljivo, da se masažo izvede vsaj 4 x enkrat tedensko.
Cena paketa 4 masaž je 324 €, plačaš lahko v 2 obrokih.