IZKUŠNJE STRANK 

Moje prvo spoznavanje z gestalt svetovanjem je bilo ravno v času, ko sem pisala diplomo. Ker sem po študiju kar malo opustila misel, da bi dokončala fakulteto, je bilo to pisanje diplome zelo velik izziv zame po tako dolgi pavzi. S pomočjo gestalt svetovanja sem uspela pridobiti nekaj samozavesti tudi na tem področju in mi je bilo v veliko pomoč.

Poleg tega sem skozi proces začela bolje spoznavati sebe, svoje strahove, svoje srčne želje. Začela sem sprejemati sebe, tako kot sem in spoznavati svojo globino. Določene vaje so mi pomagale opuščati stvari iz preteklosti, da sem lažje zaživela v sedanjem trenutku. Skozi vodene vizualizacije se je v meni prebudila ustvarjalnost in domišljija.

Gestalt svetovanje mi je bilo v veliko pomoč. Pomagalo mi je, da sem se premaknila naprej, začela drugače razmišljati in gledati na življenje. Zelo sem hvaležna, da je prišlo v moje življenje ravno pravi trenutek, točno takrat, ko sem jo potrebovala. Naj še povem, da sem 2 leti kasneje končno naredila diplomo in zagovarjala diplomski izpit.  Na-d-logi, ki sem ju toliko let odlagala. 

Petra, 34 let

 

"Diagnozo "multipla skleroza" sem dobil pred dobrimi tremi leti. Zdravstveno stanje se mi je slabšalo že več let, pa nisem vedel zakaj. Takoj po tem, ko sem izvedel za diagnozo, je bilo iz dneva v dan huje. Da bi si izboljšal počutje in upočasnil napredovanje bolezni, sem preizkusil veliko stvari, dokler nisem po naklučju izvedel za gestalt terapijo ter reiki pri ga. Rosandi. Moram povedati, da mi je ta kombinacija spremenila življenje in da sem začel končno živeti. Moj pogled na veliko stvari se je spremenil in končno sem začel živeti in pozitivno gledati na vse stvari, ki se mi dogajajo v življenju. S tem se mi je izboljšalo tudi zdravstveno stanje, v bistvu sem uspel pozabiti, da sem sploh bolan in le tako po mojem mnenju lahko v celoti premagaš bolezen."

Peter, 33 let

„Z Rosando, gestalt terapijo in reikijem sem se prvič srečala v letu 2014 na pobudo neke znanke. Obiskovala sem bioresonančno terapijo in iskala še dodatne oblike zdravljenja svojih psihičnih in fizičnih težav.

Sicer sem pred vsakim novim izzivom vedno imela tremo, a že prvo srečanje z Rosando je bilo zame zelo prijetno. Sproščujoče in umirjeno srečanje je pripomoglo k temu, da so moje težave, ki so se nabirale vrsto let, privrele na dan. In tako je bilo ob vsakem najinem srečanju. Z njeno pomočjo sem ob vsakem obisku ozaveščala vzroke problemov, ki so se kopičile desetletja. Pa saj do pozitivnih sprememb pred najinim srečanjem sploh ni moglo priti, ko pa sem živela v objemu negativnih čustev in prepričanju, da v življenju ne morem spremeniti ničesar. Velikokrat sem se smilila sama sebi in za svoje počutje krivila druge.

Z najinih srečanj se spominjam risanja. Na Rosandino prvo pobudo, naj narišem to, kar sem doživela skozi vodeno meditacijo, sem bila zelo presenečena. Skrbelo me je, kakšna bo moja risba, ko pa o risanju nimam pojma. Pa lepota risbe sploh ni bila pomembna. Pomembno je bilo njeno simbolno sporočilo zame. Šlo je in to ne le enkrat! Pa oblikovanje gline, bolje rečeno iz-življanja nad njo. Res sem si dala duška!

Ob vsakem naslednjem srečanju z Rosando sem imela občutek, da se odpiram kot lotosov cvet in se moje težave počasi, počasi, a zanesljivo zmanjšujejo. Ali pa so postajale vedno manj pomembne.

Kar še posebej cenim, je njena pomoč z reikijem, ki ga je izvajala na daljavo. Ker si prizadeva, da bi se klient sam naučil te metode samozdravljenja, sva se z možem odločila, da naju posveti v reiki I. stopnje. Tako si z rednim prakticiranjem reikija že dve leti vzdržujem dobro počutje.

Rosandi sem hvaležna za vsa najina srečanja in za čudovito „šolo“, ki sem je bila deležna."

Mira, 61 let

Geštalt pristopu sem se na začetku poskusila izogibati, imela sem intuitiven občutek, da se bo nekaj krepko spremenilo. In se tudi je. Že po prvem srečanju sem imela občutek, da odstiram tančice skrivnosti, ki so se nakopičile v meni.

Pred svetovanjem nisem znala najbolje izraziti tega, kar sem dejansko mislila in čutila, pogosto sem zaradi tega prišla v konflikte s sodelavci. Na videz je precej laže kriviti druge, jim očitati, da se oni narobe izražajo, da ne znajo komunicirati, da niso kooperativni ipd. Nato sem s pomočjo svetovalke, gospe Meško, odkrila, da lahko s spremenjenim pogledom na ljudi in situacije sama s svojim vedenjem in razmišljanjem vplivam na to, kako se bodo dogodki odvijali, ali bo komunikacija stekla. Samo od mene je odvisno, kako dobro se bom razumela s svetom okoli sebe. Moj pogled na svet in moja misel se lahko uskladita z ostalimi. Geštaltistični pristop svetovanja ponuja učinkovite tehnike za dosego tega cilja. Zato jih bom uporabljala še naprej in se učila novih."

Indira Flis, specialistka za sistem operativne odličnosti / Operational Excellence Manager

Preizkusila sem že veliko različnih masaž, s tantrično terapevtsko masažo pa sem se pri Rosandi srečala prvič. Kaj tako sproščujočega in smiselnega še nisem doživela! Vsak njen poteg, vsak pritisk na določene točke telesa, vse skupaj ima svoj smisel in namen. Zelo všeč mi je bilo tudi to, da me je vsake toliko vprašala, kako se počutim, ali mi pritisk odgovarja. Ves čas sva bili v močnem energetskem stiku. Pravzaprav sem že na samem začetku čutila valovanje energije na površini telesa, še preden je sploh položila roke name. Na koncu mi je povedala, da se vsakokrat že na začetku odpre za pretok reiki energije in najprej pogladi človekovo energijsko polje (avro), da pride v stik z njim. In to valovanje energije sem čutila ves čas masaže. 

Imela sem tudi zanimive vizije, pojavljali so se mi odgovori na pomembna vprašanja, ki jih imam trenutno v življenju. Res lahko rečem, da tovrstna masaža deluje na vseh nivojih človeka. Toplo jo priporočam vsakomur.

Vita, 40 let

Za tantrično masažo se nisem mogla tako zlahka odločiti, saj je moja osnovna težava bila povezana s spolno zlorabo iz ranega otroštva. Ob misli, da se bo nekdo dotikal mojega telesa, tudi če je terapevt, se je vse v meni skrčilo in me zaprlo. Rosando sem spoznala na nekih delavnicah in spoprijateljili sva se. Ko mi je natančno opisala, kako poteka masaža, ki jo opravlja in da jo vmes lahko kadarkoli prekinem in odstopim, je v meni zbudila zaupanje, zato sem zbrala pogum in se ji prepustila.

Med masažo sem ves čas čutila potrebo, da sproti sporočam, kaj se mi v telesu in čustveno dogaja. Komunikacija je tako potekala na vseh nivojih in čutila sem se zelo sprejeto in razumljeno. Rosanda je izredno senzibilna in empatična oseba in je z menoj ravnala kot z najdragocenejšo kristalno vazo. 

Ne bi rada šla v detajle, povem lahko le to, da sem v skoraj štiriurni terapiji (masaža se je na neki točki prelevila v psihoterapijo) razrešila svojo okoli 50 let trajajočo travmo zaradi zlorabe v otroštvu. Bila sem pri mnogih terapevtih različnih smeri, toda nihče mi ni znal pomagati tako kot Rosanda z vsem kar zna in s svojo tenkočutnostjo. Enostavno je našla pravi način, da mi je pomagala. Končno sem osvobojena, hkrati pa si znam postaviti osebno mejo in vem, česa nočem in kaj hočem. Predvsem pa, kakšnim moškim zdaj dovolim vstopati v moje osebno polje. 

Tisočkrat hvala!

Dragica, 62 let

Za tovrstno masažo sem se odločila ob sočasnem zdravljenju spolnih zlorab, saj menim, da samo pogovori niso dovolj. Na telesu se takoj odrazi, kar sicer ozavestimo in če ne sprostimo tudi telesa, blokada v njem ostane.

Imam zelo razumevajočega partnerja, ki me podpira v mojih prizadevanjih, da se pozdravim na vseh nivojih. Hudo mi je zase in za najin odnos, da se v področju joni počutim totalno prazna, brez občutkov. Rada bi bila normalna ženska, rada bi občutila vse te lepe občutke, o katerih vem samo iz pripovedovanja drugih. 

Prva tantrična masaža mi je bila zelo prijetna. Rosanda se je zelo potrudila in naredila, kar je moje telo potrebovalo. Všeč mi je bilo, da nisem začutila nobene agresivne energije ali česa podobnega, da so bili sami dotiki, potegi sicer energetsko močni, vendar hkrati nežni. Tam, kjer me je bolelo, ni silila vame. Med masažo se mi je zdelo, kot da mi z vsakim dotikom z nog pada cement.

Všeč mi je tudi to, da se da o vsem pogovoriti in da si lahko popolnoma sproščen brez mask.

Ponavadi sem po vožnji iz Ljubljane do doma odšla spati. Po tej masaži pa sem bila polna energije in elana, postorila sem stvari, ki jih prej nisem mogla. Dodala bi še to, da sem naslednje dni hitreje našla ravnovesje, če sem se znašla v kakšni frustraciji. Zato sem veselim naslednjih masaž in njihovih pozitivnih učinkov!

Nina, 28 let

Za delavnico Strastna ženska sem se odločila iz hrepenenja po sebi. Določeni deli mene so še posebej klicali po pozornosti. Na delavnici sem doživela kar nekaj "svežih dotikov", trenutkov, ko se človek doživi povsem na novo. Oživi. Utripne. Ter dobi smernice za naprej v prijetnem, zaupnem in varnem okolju. Toplo se zahvaljujem za dragoceno izkušnjo.

Mojca, 43 let

Tudi sam sem energijski zdravilec, zato vem, kaj pomeni odblokirati zastalo energijo, ki preprečuje normalen pretok po energijskih kanalih. Ljudje so potem kot prenovljeni! Na masažo k Rosandi sem prišel, ker sem tudi sam imel določene blokade, ki so bile psihosomatske. Zakaj si nisem pomagal sam? Kot je pogosto primer, si tudi najboljši zdravilci včasih ne morejo pomagati sami, ker imajo tudi sami "slepo pego" za vzroke svoje težav. Obiskati nekoga drugega in ga prositi za pomoč, zato lahko samo priporočam!

Že ko se je kolegica odprla za energijo, s katero dela, sem to močno začutil in videl čudovito svetlo oranžno in rumeno barvo. Nato se je začelo dogajati: vsak pritisk na marma točke je odprl moje nezavedne spomine, globoko vrisane v vsako celico mojega telesa. Videl sem prizore iz svojega otroštva, geometrijske vzorce, ki so se z masažo spreminjali v lepo urejene, videl gosto temno energijo, ki se je postopoma razblinjala in je namesto nje v tisti del telesa posijala bleščeče bela svetloba. In kar je najpomembneje, uvidel sem vzrok svojih težav in kako so osebe, povezane z njim, dobesedno zapuščale dele mojega telesa! Bilo je noro! Rosandi sem rekel, da ne zdravi, temveč osvobaja!

Po masaži, ki je trajala cele 3 ure, sem se počutil za tono lažjega in res osvobojenega! Odlično se počutim še sedaj, en teden po masaži, in verjamem, da se bom še naprej, saj mi je Rosandina masaža odpravila vzrok. 

Toplo priporočam vsakomur, tudi če ne boste videli vsega, kar sem jaz, ker imam pač te sposobnosti. Verjemite in zaupajte, da se tu dogaja nekaj prav posebnega!

Tone, 58 let

Moja izkušnja je naslednja ... vsako leto podarim kaj samemu sebi pred Novim letom in ko sem naletel na spletno stran od Rosande sem z zanimanjem pregledal njeno vsebino ter se na podlagi napisanega opogumil in ji pisal. Rosanda je prijazno odgovorila in se zelo prilagodila mojim željam glede termina, obenem pa poleg TTM ponudila še osebni coaching, ki sem ga sprejel. In moram reči, da še dobro, ker samo terapevtska tantrična masaža brez predhodnega coachinga/treninga nima toliko učinka, ker ne veš kako pravilno dihati in tudi nisi toliko sproščen, če direktno prideš samo na masažo. Jaz pa sem imel poleg več kot 2 ure treninga tudi čas, da sva se bolje spoznala. Zato mi je bila tudi masaža sproščeno in polno doživetje, obenem pa je Rosanda med samo masažo v popolnosti nadzorovala proces ter mi sproti dajala nasvete glede dihanja.

Naslednji dan sva masažo ponovila in ker sem bil še bolj pripravljen, je bil učinek še bolj intenziven. To pomeni, da je prebujena spolna energija s prenašanjem po celem telesu povzročila tresenje, vibriranje mišic, kot da bi me zelo zeblo. Kot mi je razložila Rosanda, telo s tem čisti blokade in izloča toksine. Če je tako, se splača odreči ejakulaciji in sodelovati z intenzivnim dihanjem! Jaz še zdaj po enem tednu čutim nek poseben občutek, več samozavesti, bolj polno življenje, kar mi pomaga pri napornem delovniku v službi in nikakor mi ni žal, da sem se odločil za to izkušnjo. Poskušam tudi čim več delati dihalne in mišične vaje, vsako jutro rečem "jaaaa" življenju, obenem pa počasi "doziram" pridobljene nasvete tudi ženi, da bova postopoma razvila še bolj intimen in poglobljen odnos.

Vsekakor priporočam vsem, ki si želijo preizkusiti nekaj novega! Obenem pa kot že na spletni strani piše, nima smisla, da hodite, če je namen samo spolna zadovoljitev.

Bogdan, 42 let

Za tantrično terapevtsko masažo sem se odločil, ker sem hotel spoznati nove možnosti upravljanja s spolno energijo. Prav tako sem želel ugotoviti, kako lahko s tovrstno masažo morda popestrim intimo v mojem zakonu. 

Že prej sam preizkušal določene tehnike kroženja spolne energije po celem telesu. Bral sem o podaljševanju erekcije, multiplih energetskih orgazmih. Tega si niti nisem mogel najbolje predstavljati. Orgazem brez ejakulacije? Kako je to sploh mogoče? Ko sem na Rosandini spletni strani odkril možnost, da se tega naučim skozi masažo, sem se odločil, da to velja preizkusiti. Že prvi spoznavni sestanek z Rosando mi je vlil zaupanje, da lahko pričakujem nekaj res posebnega. Vse mi je zelo dobro razložila, saj ima veliko znanja o delovanju telesa in energij v njem, predvsem pa govori iz lastnih izkušenj. Pojma nisem imel, kaj vse je možno, čeprav bom kmalu dopolnil 50 let. Kako nepoučeni smo o svojem lastnem telesu! In zaradi tega prikrajšani za užitke, za katere nisem mislil, da obstajajo. Komaj sem čakal, da doživim svojo prvo tovrstno masažo! 

Ta se je zgodila in ne da se z besedami opisati, kaj se je v meni dogajalo! Masaža je že sama po sebi prijetna in sproščujoča. Ampak ta je hkrati nežna, hkrati pa zelo energetsko močna, saj Rosanda med masažo prevaja tudi reiki energijo, stimulira marma točke in pri masažnih gibih upošteva potek jin in jang energije po telesu. Vse to me je spravilo v neke vrste trans, že ko je masirala hrbet, zadnji del nog in stopala. Če bi se dalo, bi lahko kar cel dan tako uročeno ležal in se prepustil tem užitkom. Pa se je bilo treba obrniti za masažo sprednjega dela telesa. Ko je z rahlimi masažnimi gibi nanesla toplo olje na moj trebuh in prsni koš, je spodnji del trebuha vzvalovil! Ne vem, kako naj to opišem. Trebušne mišice so se začele tresti, energija se je v valovih zlila iz medenice gor v prsni koš, da mi je kar sapo vzelo. Rosanda se je zadovoljno zasmejala in rekla: To je to! Spolna energija se je zlila po telesu! To je notranji orgazem. Zdaj pa samo predihavaj te valove! Močno vdihni skozi nos, da potegneš energijo gor, malo zadrži in izdihni skozi usta. 

Že pred masažo mi je pokazala, kako naj z dihom prenašam spolno energijo po telesu navzgor, kako naj jo krožim v sebi, ko se bo aktivirala. Sedaj sem to uporabil in delovalo je! En orgazmični val za drugim! Noro! Naj povem, da se je vse to dogajalo brez erekcije! Kar me je še bolj presenetilo in tega ne bi verjel, če ne bi sam doživel takrat in potem še velikokrat, tudi ko to delam sam. 

Z masažo je nadaljevala, cel sprednji del telesa, vključno z rokami in nogami, na koncu pa je sledila masaža spolovila, ki ima terapevtski namen, o čemer sem bil poučen že na prvem sestanku. Namen je sprostiti napetosti in energijske blokade iz tega dela, saj so recimo na penisu refleksne cone notranjih organov. Ko se masira te cone, se sproščajo tudi emocije, ki so se kopičile v določenem organu. Jeza, strah ipd. Ker sem to vedel, nisem bil naravnan na to, da bi imel erekcijo in užival. Pozorno sem opazoval dogajanje v telesu. No, vsi ti masažni gibi so kljub terapevtskemu namenu tako prijetni, da moški pač avtomatično uživa in narava dela svoje. Vendar sem tudi zdaj upošteval navodila in z vdihom vlekel energijo po trupu navzgor ter jo izdihoval. Rosanda pa jo je s hitrimi masažnimi gibi prenašala vse do vrha glave. Celo telo mi je valovilo, se treslo in bil sem v nepopisni ekstazi! Kot mi je razložila, bi na teh orgazmičnih valovih jezdil več ur, tudi cel dan, če bi hotel. Vendar sva morala končati, minili sta dve uri in pol, zdelo pa se mi je kot ena ura! Bil sem hkrati totalno sproščen, pa tudi totalno energetiziran. Čeprav je bil že večer, bi lahko prebedel celo noč in delal. Ta nivo energije in nek poseben entuziazem je bil prisoten še cel teden. 

Odločil sem se, da bom skušal svojo ženo pridobiti za to, da bi to poskušala skupaj. Žal ni najbolj navdušena za novosti oziroma ne verjame v to. To me žalosti, vendar ne bom obupal. Še bom poskušal in počasi uvajal v najin odnos to, kar mi svetuje Rosanda. Kot ženska točno ve, kaj ženskam paše, česa si želijo. Novosti doziram po kapljicah, z veliko potrpljenja in moram reči, da res deluje. Najin spolni odnos se je bistveno podaljšal, vmes lepo krožim energijo z dihom in se osredotočam na ženine užitke. Tudi njeni orgazmi so drugačni od prej, bolj je izpolnjena. Noče pa še krožiti diha skupaj z menoj. Pa saj imava čas. Po vsem tem, kar sem doživel v zadnjem letu, odkar hodim k Rosandi, verjamem, da bo enkrat prišlo tudi do tega.

Vsekakor želim vsakemu moškemu, da to spozna in si polepša življenje. Hvala, Rosanda!

R. K.

 

VPRAŠALNIK O ZADOVOLJSTVU S SVETOVANJEM/TERAPIJO/COACHINGOM

Objavljam odgovore strank, ki so dovolile objavo, vendar so želele ostati anonimne:

 

Oseba 1:

Iz kakšnih razlogov ste se odločili za storitev (prosim navedite, katero) v Magdali?

Ajurvedska masaža hrbta, tantrična masaža.

Sem plesalka, globoko zaupam pozitivnim učinkom dotika na celostno bitje. Masaža je nujno potrebna praksa v mojem življenju. 

 

Zakaj ste se odločili prav zame?

Po naključju sem za ponudbo slišala preko FB in sem jo želela preizkusiti.

 

Kakšen je bil vaš prvi vtis/občutek, ko ste se srečali z mano?

Zelo pozitiven- zdi se mi, da sva se od začetka zelo lepo ujeli, imava podobno usmeritev in poslanstvo v življenju, mogoče tudi podobno vibracijo. Všeč mi je vaša odprtost, pozitivna naravnanost ter entuziastična želja po boljšem svetu na vseh ravneh, kar se močno odraža skozi vaše delo.

 

S kakšnimi občutki ste odšli s prvega srečanja?

Umirjena, zadovoljna, sproščena navdahnjena zaradi novega poznanstva, v katerem sem začutila lepo ujemanje.

 

Koliko časa že obiskujete izbrano storitev?

Občasno v obdobju zadnjega pol leta.

 

Kako vam je izbrana storitev doslej pomagala /izboljšala vašo situacijo?

Masaža mi pomaga olajšati pretok energije skozi telo, sprošča me tako na telesni kot tudi globlji ravni. Mislim, da sem s pomočjo tantrične masaže odpravila nekatere blokade na področju seksualnosti, splošnega odnosa do spolnosti in svojega telesa.

 

Kaj je tisto, zaradi česar bi izbrano storitev pri Rosandi priporočili tudi drugim?

Zaradi občutka za ljudi, iskrenega in iskrivega nenehnega iskanja načinov, kako pomagati ljudem biti bolj to, kar so, sproščenega ozračja in res dobrih masaž.

 

Je kaj, kar vas moti ali bi želeli spremeniti, dodati? Prosim, bodite iskreni, saj le tako lahko izboljšam vašo izkušnjo.

/

Ocenite storitev od 1 do 5:  __5__ 

 

 

Oseba 2:

Iz kakšnih razlogov ste se odločili za storitev (prosim navedite, katero) v Magdali?

Hotel sem spoznati tehnike, s katerimi lahko uporabiš spolno energijo za širjenje zavesti in za poživljanje celega telesa, saj sem zelo zaposlen in bi rad energijo okrepil, ne pa izgubljal. O tem sem že veliko slišal, prebral, zanima me tovrstna duhovnost, kako sebe dvigniti še višje. Zato sem se odločil za tantrično terapevtsko masažo.

 

Zakaj ste se odločili prav zame?

Ko sem po spletu prebiral podobne teme, sem začutil, da mi ravno ti lahko daš največ.

Kakšen je bil vaš prvi vtis/občutek, ko ste se srečali z mano?

Na uvodnem pogovoru si mi predstavila, za kaj sploh gre pri tej masaži, kako jo izvajaš in kaj lahko z njo pridobim zase in partnerski odnos. Pristop se mi je zdel zelo zanimiv, začutil pa sem tudi, da ti lahko zaupam. Imaš ogromno znanja in zelo prijetno energijo.

S kakšnimi občutki ste odšli s prvega srečanja?

Dobrimi. Komaj sem čakal, da pridem na prvo masažo.

 

Koliko časa že obiskujete izbrano storitev?

Pol leta približno enkrat mesečno.

 

Kako vam je izbrana storitev doslej pomagala /izboljšala vašo situacijo?

Začel sem uživati v igranju s svojo energijo ne samo med masažo, temveč tudi doma. Vsakokrat imam še več dni po masaži toliko energije, da kar drvim okoli! Spolni odnos z ženo se je zelo izboljšal, saj si mi svetovala tudi, kaj naj počnem, da bo žena uživala. Vse drži. Zelo sem ti hvaležen za to!

 

Kaj je tisto, zaradi česar bi izbrano storitev pri Rosandi priporočili tudi drugim?

To je malce težko opisati, a saj veš, da te vedno naslednji dan pokličem in  vprašam, kaj si delala z mano in da sploh ne morem verjeti, kakšen učinek ima ta tvoja masaža! Sem te priporočal tudi ženi, a žal še ni pripravljena na to, ker je precej sramežljiva.

 

Je kaj, kar vas moti ali bi želeli spremeniti, dodati? Prosim, bodite iskreni, saj le tako lahko izboljšam vašo izkušnjo.

Nič vse je bilo OK.

 

Ocenite storitev od 1 do 5:  __10___

Oseba 3:

Iz kakšnih razlogov ste se odločili za storitev (prosim navedite, katero) v Magdali?

ŽELIM OSEBNOSTNO NAPREDOVATI IN RAZISKATI VZORCE, KI IZ NEZAVEDNEGA SPROŽAJO MOJE OBNAŠANJE

 

Zakaj ste se odločili prav zame?

POZNAM TE ŽE VELIKO LET, V NEKEM PRELOMNEM TRENUTKU PA SEM ZAČUTILA, DA NAJU ZANIMAJO PODOBNE ALI CELO ISTE STVARI IN UGOTOVILA, DA SE PRAVZAPRAV OD TEBE LAHKO ŠE VELIKO NAUČIM

 

Kakšen je bil vaš prvi vtis/občutek, ko ste se srečali z mano?

DA SVA SI BLIŽJE KOT SEM SE PREJ ZAVEDALA, SE JE ZGODILO MED ENIM IZMED MNOGIH NA-KLJUČNIH SREČANJ, KJER JE NEOBVEZNI MALI POGOVOR NANESEL NA TVOJE DELO. IN TAKRAT SI ME PRESENETILA S SVOJO RAZGLEDANOSTJO IN ZANIMANJEM GLEDE DUHOVNOSTI IN OSEBNEGA RAZVOJA.

 

S kakšnimi občutki ste odšli s prvega srečanja?

REIKI I. STOPNJE - URESNIČILA SI MI ŽELJO, KI JE V MENI RASTLA VEČ KOT ENO LETO ZATO SEM ODŠLA S POSVETITVIJO POLNA ZANOSA IN VESELJA.

 

Koliko časa že obiskujete izbrano storitev?

REIKI II. STOPNJE - KI TEČE IN TEČE

 

Kako vam je izbrana storitev doslej pomagala /izboljšala vašo situacijo?

LAHKO ZATRDIM, DA SEM KLJUB KRATKEMU ČASU OD POSVETITVE V REIKI II ŽE USPELA TRANSFORMIRATI OZ. SPREMENITI TOK EN MALI DELČEK MOJEGA ŽIVLJENJA

 

Kaj je tisto, zaradi česar bi izbrano storitev pri Rosandi priporočili tudi drugim?

NOVO ZNANJE, NOVE DIMENZIJE, KI TE LAHKO PRIPELJEJO V NOVO RAZUMEVANJE DOGAJANJA OKROG SEBE.

Je kaj, kar vas moti ali bi želeli spremeniti, dodati? Prosim, bodite iskereni, saj le tako lahko izboljšam vašo izkušnjo.

NE VEM ROSANDA, MENE DO SEDAJ NI MOTILO POPOLNOMA NIČ DRUGEGA KOT TO, DA SEM ZADNJIČ PRI TEBI NAREDILA SKORAJ CEL ŠIHT ... PA BI ME PREJ NAGNALA DOMOV :)

 

Ocenite storitev od 1 do 5:  5