DELAVNICE IN SEMINARJI 

SPREMENI SVOJ MINDSET IN PREVZEMI KONTROLO NAD SVOJIMI MISLIMI!

 

Se sprašujete, zakaj se vam vedno znova ponavljajo enake situacije, enaki konflikti s sodelavci, poslovnimi partnerji in

v privatnem življenju? Si razbijate glavo z vprašanjem, zakaj vaše ideje, vaši predlogi niso sprejeti ali ne naletijo na dober

odziv? Ne morete razumeti, zakaj ste na sestankih vedno tiho, v sebi pa potlačujete svoje mnenje o tem, kaj npr. opažate

v podjetju, kaj bi bilo dobro spremeniti in podobno?

 

Najverjetneje ste napačno »programirani«. Na situacije se odzivate iz nezavednih vzgibov, naučenih programov vedenja, napačnih strategij komunikacije, napačnih prepričanj, stališč, slabe samopodobe in tako dalje.

 

»Prepričanja oblikujejo tvoje življenje.«

 

Na seminarju bomo govorili o moči teh nezavednih programov, o delovanju možganov in o tem, kako lahko prevzamemo kontrolo

nad svojimi mislimi v svoje roke in se programiramo na novo.

 

Ali veste, da zavestno izkoriščamo samo 1 – 5% potencialnih možnosti svojega uma in da 95 – 99% življenja delujemo iz nezavednega uma?

 

Kar pomeni, da nas vodijo naši nezavedni programi – prepričanja o življenju, svetu.

Le z zavedanjem o tem, kako delujeta naš nezavedni in zavestni um, lahko naredimo spremembo v svojem osebnem in poklicnem življenju!

 

»Naš um je lahko zelo dober služabnik, lahko je pa tudi nevaren tiran.« (Osho)

 

Seminar je zasnovan kot delavnica, na kateri boste:

 • preverili, kateri so vaši zastareli, moteči »programi«,

 • se naučili metod za spreminjanje nezavednih programov,

 • oblikovali ustrezne nove, ki vam bodo izboljšali delovanje,

 • se naučili metod za umirjanje uma, kreativne vizualizacije in ostalih metod za izboljšanje svojega vsakdana, celo med službenim časom,

 • postali šef svojega uma!

»To je nemogoče«, je rekel ponos.

»To je preveč tvegano«, je rekla izkušnja.

»To nima smisla«, je rekel razum.

»Poskusi«, je zašepetalo srce.

 

Seminar je zasnovan tako za posameznike kot za podjetja.

Termin: Po dogovoru

Trajanje: 5 pedagoških ur

Cena za posameznike na delavnici: 54 €

Cena za podjetja: 369 €

DOŽIVITA NOVO POMLAD!

NIKOLI NI PREPOZNO!

 

Delavnica je namenjena parom, ki si želijo po letih zakona spet začutiti tiste blagodejne občutke vznemirljivosti, radosti, metuljčkov v trebuhu in blaženosti samo ob prisotnosti ljube osebe, ob gledanju v njene oči, držanju za roke.

"Le kako sva lahko to pozabila? Kje na poti se je izgubilo?

In kako te krasne občutke ponovno najti v sebi, prebuditi v drugem?"

Tako se sprašujejo pari, ki na delavnici ali osebnem coachingu z mano skozi čudovite vaje iz geštalt terapije za pare s solzami ganjenosti v očeh podoživijo ponovno povezavo s partnerjem/ko in s svojimi občutki. Toda za razliko od tiste zelene mladostniške "hormonalne" zaljubljenosti, je ta sedaj zrela. Vsebuje skupno zgodovino, mnoga lepa in tudi trpka doživetja, skozi katera sta šla v svoji zvezi. Tukaj so povečini tudi otroci, ki so v njun odnos prinesli novo dimenzijo, nove izzive, nova vprašanja. In skozi to prizmo sedaj sedita tukaj in drug drugemu zreta v oči, v dušo drugega in po licih jima tečejo solze ganjenosti, ko te slike privrejo iz spomina. In prav ta skupna zgodovina predstavlja njuno najglobljo intimo, ju povezuje, predstavlja temelj, na katerem lahko še olepšata to skupno hišo doživetij.

Želita tudi vidva oživiti občutke zaljubljenosti, začutiti globoko povezanost? Polepšati svoj odnos s čudovitimi načini za povezovanje preko srca?

Potem sta dobrodošla na delavnici, ki bo ...

(datum bo objavljen na vhodni strani)

med 17.00 in 21.00.

Prispevek na par: 42 €


Mesto si zagotovite s prijavo najkasneje 3 dni pred delavnico.
Z udeležbo na delavnici pa si zagotovite tudi 10% popust za osebni coaching za pare v trajanju 18 ur.

Prijavite se tukaj.

NOTRANJA PORAVNAVA

DELAVNICE SPROŠČANJA IN AKTIVACIJE ENERGIJE TER ŠE MARSIKAJ DRUGEGA 😊

Nekoč smo na streho morali pritrditi TV-anteno in jo zelo natačno nastaviti, če smo preko nje hoteli sprejemati TV-programe in imeti jasno sliko in zvok. Le s pravilno poravnavo smo lahko sprejemali informacije na določenih frekvencah.

Enako je tudi z našimi tremi fizikalnimi telesi: fizičnim, mentalnim, energijskim (pranskim). Če v njih vlada zmeda, če je energija blokirana, če naši energijski centri (čakre) niso dovolj aktivni, ali niso poravnani, smo dobesedno »iz sebe«, raztreseni, zmedeni, ne moremo ustaviti misli, smo nejevoljni, negativni, neučinkoviti, bolehni ali celo resno bolani. To pomeni, da smo na zelo nizkih frekvencah, vibracijah. K sebi zato pritegujemo prav take situacije in osebe, »sprejemamo samo take programe«, bi lahko rekli v prispodobi. Zato se znajdemo v začaranem krogu. Tudi če v naš sistem prihajajo višje vibracije (nekateri jim pravijo »pozitivne«, vendar to ni ustrezno pojmovanje), jih zaznamo samo bežno ali pa sploh ne. Rešitve so lahko dobesedno pred našim nosom, vendar jih ne zaznamo. Naša notranja »antena« ni poravnana, zato slabo ali pa sploh ne sprejemamo signalov niti iz svojega zdravega jedra, niti iz okolice zunaj našega sistema. Tudi svojega eteričnega telesa, ki je izven senzornih čutil (vid, sluh, vonj, okus, otip), ne moremo zaznavati. To je možno samo v stanju popolnega miru, odklopa uma. To je stanje transa, zvišane ali razširjene zavesti, ki nam omogoča popolno zdravje. V njem smo notranje poravnani, smo v stiku s svojim zdravim jedrom, s svojim božanskim jazom. Zaradi visoke vibracije v svojem sistemu začnemo k sebi pritegovati take ljudi in situacije, ki so na podobni frekvenci. Zaznavati začnemo informacije, ki nam koristijo pri našem delu in v vsakdanjem življenju. Postanemo bolj kreativni, radostni, lahkotni. Hkrati pa trdno na tleh, povezani s fizičnim svetom, z materijo.

 

Način dela:

Na delavnicah združujem več različnih tradicionalnih vzhodnjaških tehnik (dihalne tehnike, mudre, mantre, aktivacija pretoka energije v meridianih, aktivacija in poravnava čaker, vaja za širjenje zavesti) in sodobne metode za sproščanja telesa in umirjanje uma ter prihajanja v stik z občutki v fizičnem in energijskem telesu. Nekaj malega bo tudi teoretičnega ozadja, da boste vedeli, čemu kakšna vaja služi. Tudi kakšno »domačo nalogo« boste dobili. ;) 

Predznanje katere koli od teh tehnik ni potrebno. Tudi ni pomembno, če ste šele začeli delati na sebi, ali pa uporabljate kakšne druge načine sproščanja.

Pričakujete lahko:

 • popolno sprostitev na vseh nivojih

 • spraznitev, umiritev uma

 • stanje transa in morda celo blaženosti

 • razširjeno zavest

 • izboljšano osredotočenost

 • stik s svojimi občutki, čustvi, notranjimi vzgibi, s svojo resnico

 • povečano empatijo

 • lažje boste postavili prioritete

 • uvide za izboljšanje svojega življenja

 • povečano kreativnost

 • občutke radosti, optimizma, povezanosti z vsem/i

 • notranjo stabilnost (poravnanost)

 • samozaupanje

 • neobremenjenost, lahkotnost bivanja

 • lahkotnost, gibčnost in živahnost telesa

 • okrepljeno energijsko/pransko telo in čutenje le –tega

 • kvalitetnejše spolne odnose

 • drugačen, razširjen pogled na življenje

 • zdravje na vseh nivojih

 • nove ljudi, ki bodo na enaki vibraciji kot vi

 • in še kaj. Pustite se presenetiti! 😉

PRAKTIČNA UPORABA NAUČENEGA V VSAKDANU:

Vse, kar se boste naučili na delavnicah, boste lahko vsakodnevno prakticirali tudi sami doma.

Veliko tehnik pa boste lahko uporabljali tako »mimogrede« in neopazno v službi, med vožnjo z avtom ali avtobusom, stanjem v vrsti, na dolgočasni zabavi, na plaži, na sprehodu skozi gozd, med konfliktnim pogovorom, … Sama jih redno prakticiram prav v takih situacijah in vedno mi dvignejo nivo energije, me umirijo in vse zgoraj našteto. Tisočkrat preverjeno! 😊

Pokazali jih boste lahko tudi svojim otrokom, ker jim šola tega ne bo dala, in jim s tem bistveno izboljšali kvaliteto življenja ter jim dali odlično orodje za preživetje v tem ponorelem svetu!

Z vami bom Rosanda Marija Meško, neutrudna radovednica in raziskovalka življenja, ki mora vse sprobati, preden to ponudi tudi drugim v uporabo. 😉 

Priporočljivo je, da se udeležujete vseh delavnic, ker se bodo nadgrajevale, ni pa nujno.

Cena za posamezno delavnico je 15 €.

Prijave na info.magdala@gmail.com vsaj dva dni pred delavnico!

Pri prijavi prosim navedite nekaj osnovnih podatkov o sebi: starost, poklic, stil življenja, splošno zdravstveno stanje, pričakovanja, morebitna vprašanja glede vsebine in izvedbe delavnice.

SREČA JE IZBIRA. IZBERI JO! 

SREČANJE Z NOTRANJIM OTROKOM

DELAVNICA


Vsi nosimo globoko v sebi sebe kot dojenčka, malčka, predšolskega in šolskega otroka, ki je že zgodaj doživel marsikakšno travmo, pridobil manjšo ali večjo duševno rano. Če v nas še vedno živi ranjeni otrok, ki je moral zaradi okoliščin, v katerih je odraščal, že zgodaj nezavedno razviti nezdrave strategije pridobivanja ljubezni ali celo preživetja, nas to spremlja tudi v odraslosti in nas ovira, da bi imeli zdrave osebne in poslovne odnose.

Na delavnici boste dobili priložnost za srečanje s svojim notranjim otrokom, za stik z njim in za ugotavljanje, koliko je še ranjen in kaj potrebuje, želi.

Od tu naprej lahko, recimo v pishoterapevtskem delu, začnete s postopnim zdravljenjem te ranjenosti. Kajti dokler ne ozavestimo in pozdravimo ranjenega notranjega otroka, ne moremo biti zdravi in živeti v osrečujočih odnosih, saj duševne rane iz otroštva nezavedno določajo naše življenje. Posledica te ranjenosti so razne odvisnosti, konflikti z drugimi, stalna razočaranja v odnosih, nasilje, slaba samopodoba, nezaupljivost do drugih, depresivna stanja itd..

Na delavnici boste lahko skozi vodeno meditacijo oz. t.i. fantazijsko potovanje prišli v stik in komunikacijo s svojim notranjim otrokom. Ta tehnika se pogosto uporablja v nekaterih psihoterapevtskih smereh, predvsem v geštalt terapiji.

Ker pri svojem delu uporabljam tudi izredno visoko vibracijo kozmične energije, bo vaš notranji proces podprt tudi na tak način.

Delavnico vodim Rosanda Marija Meško, geštalt psihoterapevtska svetovalka in reiki mojstrica.

Prispevek: 42 €

Prijave zbiram do 19. 3.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STRASTNA ŽENSKA
DELAVNICA


                                         Vsaka ženska lahko prebudi strast, ogenj v sebi, če to hoče in tudi zna.

"Z mano ni nič narobe, samo sploh nisem vedela, kako pravzaprav moje telo, moja joni deluje, kaj se dogaja z energijo v meni in kako jo je mogoče kontrolirano voditi po celem telesu! Komaj čakam, da pridem domov in vse to sprobam pri sebi in nato s svojim možem! Zdaj vem, da se morava lotiti zadeve na povsem drugačen način! To, kar poznamo iz filmov in nekega splošnega "znanja" o spolnosti, je deloma čisto mimo! In zato mi ni bilo več do tega!"

"Že zdaj, po tem kratkem coachingu, se počutim bolj ženstveno, kaj šele, ko bom to redno prakticirala!"

"Prvič v življenju sem se zavestno povezala s svojo maternico in jajčniki! Nor občutek! In nikoli si ne bi mislila, da se lahko z njimi pogovarjam! Da dobim slike, odgovore na svoja vprašanja! Res noro dobro! Zdaj šele začenjam spoštovati maternico, ki sem jo doselj imela za en tečen nebodigatreba s to menstruacijo in bolečinami in vse to. Kar grozno se počutim, ko pomislim, kakšen odnos sem imela do tega pomembnega dela sebe! Ni čudno, da sem imela probleme."

»Ne skrbi me več, da nimam partnerja, s katerim bi uživala v spolnosti. Ker zdaj vem, da ga z vsemi temi veščinami pravzaprav sploh ne rabim. Tudi sama si lahko nudim globoke užitke ob raziskovanju svoje joni!«


To so tipični "aha"-uvidi po le 3-urnem coachingu. Zato sem se odločila ponuditi iste vsebine tudi v obliki delavnice, da bodo dostopne več ženskam naenkrat po veliko ugodnejši ceni kot je za individualni coaching.

Razveseljujoče je, da se vedno več ljudi odloča za odkrivanje novih (pravzaprav tisočletja starih) pristopov do svojega telesa, spola, svoje spolnosti, svojega odnosa s partnerjem. Tabuji počasi padajo, ljudje čutijo, da je nekaj narobe s klasičnim načinom intimnega odnosa, da nekaj manjka. Kar veliko žensk in moških je, ki ne doživljajo (več) orgazma ali se sploh ne vzburijo in potem mislijo, da je z njimi kaj narobe, da je za to gotovo kriva menopavza, hormoni, stres itd. Za nas ženske je tipično, da vso krivdo zvalimo nase. Moški raje iščejo izgovore izven sebe.


Kot ugotavljajo seksologi, ginekologi, urologi, je redkokdaj vzrok biologija, samo fizično telo. V večini primerov gre za psihološke vzroke in nepoučenost. Psihološki vzroki seveda vplivajo na delovanje fizičnega telesa in biologijo - hormone recimo. Tu moramo pač pristopiti k težavi na drug način, s psihoterapijo. Medtem ko je nepoučenost mogoče hitro popraviti s tem, da se enostavno podučimo. Gremo na delavnico kot je tale, preberemo knjige na to temo ipd. Samo nevedni trpijo, je baje rekel Buda.

Na tej kratki, vendar jedrnati delavnici se boš za začetek vsekakor dobro opremila z raznimi veščinami upravljanja s svojim telesom in energijo. To, kar se boš naučila, boš lahko enostavno izvajala doma in rezultat ne bo izostal! Prižgala boš ogenj, strast v sebi!

 

Vsebina:
- ozaveščanje svoje spolne zgodovine vse do danes (vodena meditacija, po njej refleksija kdor želi, kratka diskusija)
- nekaj dejstev o različnih kvalitetah energije v telesu in kako ta kroži po naših energijskih kanalih
- praktično delo: različne jogijske, taoistične in tantrične vaje za prebujanje energije v medenici in kroženje po telesu (ves čas si oblečena, dela se sede ali stoje)
- vodena meditacija za stik z maternico in jajčniki, nato refleksija na doživeto
- zaključna refleksija.

Kakšna je razlika med individualnim coachingom in to delavnico?
Vsebina je ista, vendar se lahko na coachingu posvetim samo tebi in tvojim temam ter ti dam čisto konkretne nasvete glede tvojih vprašanj. Morda se lažje odpreš in spregovoriš o svojem intimnem življenju na samem kot v skupini.
Včasih pa je dobro slišati tudi druge, da vidiš, da s svojo težavo nisi sama.


Kaj lahko kratkoročno in dolgoročno pričakuješ od delavnice?
- Zavesten prevzem kontrole nad energijo v sebi
- Povečan pretok energije
- Prižgan ogenj, lepo razporejen po celem telesu
- Povečano samozavest in motivacijo
- Povečan libido
- Prebuditev ustvarjalnosti
- Nove veščine in ideje za lepše intimno življenje
- Stik z zavestjo maternice in jajčnikov
- Okrepljen občutek ženstvenosti
- Radost, optimizem, strast do življenja
- uravnovešeno stanje vseh hormonov
- na splošno okrepljeno zdravje, predvsem pa izginjanje PMS, manj ali celo neboleče menstruacije, izginjanje simptomov menopavze.

V strastno žensko vas bom spreminjala Rosanda Marija Meško, prof. nemščine in pedagoginja, geštalt svetovalka, reiki mojstrica, terapevtka tantrične masaže, večna raziskovalka, mati dveh odraslih hčerk, strastna ženska v vsem, česar se lotim.
Pod okriljem Somananda Tantra School sem pred skoraj tremi leti pridobila mednarodno veljaven certifikat za terapevtko tantrične masaže, ki je kombinacija zdravilne ajurvedske in tantrične čutne masaže. To je bil zame eden od velikih korakov naprej v osvobajanju od predpisanih norm te družbe, ker sem se s tem osvobodila tabuja, vezanega na golo telo, predvsem pa na spolne organe. V sebi sem enkrat za vselej razblinila predsodke o tem predelu telesa, ki nam jih je v nezavedno programirala katoliška vzgoja. In ni treba, da smo hodili k verouku ali v cerkev, saj je to preprosto del naše "kulture". Spolni organi niso nič grdega, umazanega, temveč so kot prvo enakovredni z vsemi drugimi deli telesa, kot drugo pa neodkrit notranji izvir energije, ki je tako močna, da jo lahko primerjamo z jedrsko energijo! V starem Egiptu, v tantri in taoizmu so že tisoče let znane močne tehnike tako imenovane "notranje alkimije". Z njimi lahko spolno energijo uporabimo za svoj duhovni razvoj, za višanje zavesti, zdravljenje telesa, skratka notranjo preobrazbo. In to mi je trenutno največji izziv v mojem osebnem razvoju in v predajanju teh tehnik naprej.

​Obiskovala sem tudi I. stopnjo Kriya Tantra joge pri priznani duhovni učiteljici Poloni Sepe Hitchcox Ambikananda.

 

KDAJ:  8. 3. OD 9.00 DO 13.00


PRIJAVI SE NAJKASNEJE DO 5. 3. na mejl ali po telefonu: info.magdala@gmail.com, tel. 040 829 441

CENA 4-urne delavnice: 81,00 €. 

 

KJE: v KAMPUSU (zelena stavba) na Pivovarniški 6 v Ljubljani

Brezplačno lahko parkiraš na Pivovarniški pred diskontno trgovino Pivovarne Union.

S seboj prinesi udobna oblačila, preoblečeš se lahko v garderobi. Vzemi tudi vodo in svojo ležalko ter deko, blazino za pod glavo.

Vabljena, če želiš postati strastna ženska na vseh področjih svojega življenja!

 

AKTUALNI TERMINI DELAVNIC SO OBJAVLJENI SPROTI NA VHODNI STRANI.