DELAVNICE IN SEMINARJI 

SPREMENI SVOJ MINDSET IN PREVZEMI KONTROLO NAD SVOJIMI MISLIMI!

 

Se sprašujete, zakaj se vam vedno znova ponavljajo enake situacije, enaki konflikti s sodelavci, poslovnimi partnerji in

v privatnem življenju? Si razbijate glavo z vprašanjem, zakaj vaše ideje, vaši predlogi niso sprejeti ali ne naletijo na dober

odziv? Ne morete razumeti, zakaj ste na sestankih vedno tiho, v sebi pa potlačujete svoje mnenje o tem, kaj npr. opažate

v podjetju, kaj bi bilo dobro spremeniti in podobno?

 

Najverjetneje ste napačno »programirani«. Na situacije se odzivate iz nezavednih vzgibov, naučenih programov vedenja, napačnih strategij komunikacije, napačnih prepričanj, stališč, slabe samopodobe in tako dalje.

 

»Prepričanja oblikujejo tvoje življenje.«

 

Na seminarju bomo govorili o moči teh nezavednih programov, o delovanju možganov in o tem, kako lahko prevzamemo kontrolo

nad svojimi mislimi v svoje roke in se programiramo na novo.

 

Ali veste, da zavestno izkoriščamo samo 1 – 5% potencialnih možnosti svojega uma in da 95 – 99% življenja delujemo iz nezavednega uma?

 

Kar pomeni, da nas vodijo naši nezavedni programi – prepričanja o življenju, svetu.

Le z zavedanjem o tem, kako delujeta naš nezavedni in zavestni um, lahko naredimo spremembo v svojem osebnem in poklicnem življenju!

 

»Naš um je lahko zelo dober služabnik, lahko je pa tudi nevaren tiran.« (Osho)

 

Seminar je zasnovan kot delavnica, na kateri boste:

 • preverili, kateri so vaši zastareli, moteči »programi«,

 • se naučili metod za spreminjanje nezavednih programov,

 • oblikovali ustrezne nove, ki vam bodo izboljšali delovanje,

 • se naučili metod za umirjanje uma, kreativne vizualizacije in ostalih metod za izboljšanje svojega vsakdana, celo med službenim časom,

 • postali šef svojega uma!

»To je nemogoče«, je rekel ponos.

»To je preveč tvegano«, je rekla izkušnja.

»To nima smisla«, je rekel razum.

»Poskusi«, je zašepetalo srce.

 

Seminar je zasnovan tako za posameznike kot za podjetja.

Termin: Po dogovoru

Trajanje: 5 pedagoških ur

Cena za posameznike na delavnici: 54 €

Cena za podjetja: 369 €

DOŽIVITA NOVO POMLAD!

NIKOLI NI PREPOZNO!

 

Delavnica je namenjena parom, ki si želijo po letih zakona spet začutiti tiste blagodejne občutke vznemirljivosti, radosti, metuljčkov v trebuhu in blaženosti samo ob prisotnosti ljube osebe, ob gledanju v njene oči, držanju za roke.

"Le kako sva lahko to pozabila? Kje na poti se je izgubilo?

In kako te krasne občutke ponovno najti v sebi, prebuditi v drugem?"

Tako se sprašujejo pari, ki na delavnici ali osebnem coachingu z mano skozi čudovite vaje iz geštalt terapije za pare s solzami ganjenosti v očeh podoživijo ponovno povezavo s partnerjem/ko in s svojimi občutki. Toda za razliko od tiste zelene mladostniške "hormonalne" zaljubljenosti, je ta sedaj zrela. Vsebuje skupno zgodovino, mnoga lepa in tudi trpka doživetja, skozi katera sta šla v svoji zvezi. Tukaj so povečini tudi otroci, ki so v njun odnos prinesli novo dimenzijo, nove izzive, nova vprašanja. In skozi to prizmo sedaj sedita tukaj in drug drugemu zreta v oči, v dušo drugega in po licih jima tečejo solze ganjenosti, ko te slike privrejo iz spomina. In prav ta skupna zgodovina predstavlja njuno najglobljo intimo, ju povezuje, predstavlja temelj, na katerem lahko še olepšata to skupno hišo doživetij.

Želita tudi vidva oživiti občutke zaljubljenosti, začutiti globoko povezanost? Polepšati svoj odnos s čudovitimi načini za povezovanje preko srca?

Potem sta dobrodošla na delavnici, ki bo ...

(datum bo objavljen na vhodni strani)

med 17.00 in 21.00.

Prispevek na par: 42 €


Mesto si zagotovite s prijavo najkasneje 3 dni pred delavnico.
Z udeležbo na delavnici pa si zagotovite tudi 10% popust za osebni coaching za pare v trajanju 18 ur.

Prijavite se tukaj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAKO NEGUJEM SVOJO ŽENSKOST?

Delavnice za ženske nove dobe

Dobrodošla, ne glede na to, koliko let šteješ, v kateri fazi svojega življenja se trenutno nahajaš, kje te čevelj žuli, kaj te radosti, jezi, navdihuje, žalosti!

Dobrodošla na skupnem raziskovanju svojih fizičnih, čustvenih, mentalnih, duhovnih stanj!

Skupaj bomo meditirale, vizualizirale, se polnile z energijo, raziskovale in krepile svojo ženskost, pa tudi moško energijo v nas.

Učile se bomo živeti radostno, lahkotno, vznemirljivo, pustolovsko, polno življenje! 

 Na vsaki delavnici bodo posebno mesto imele vaje seksualne magije za ženske,

skozi katere boš doživela, kako močna je energija, ki jo nosiš v maternici in kako ti ta prebujena energija lahko pomaga povečati vitalnost, uravnovesiti hormonalno stanje, zmanjšati ali celo izničiti simptome PMS in boleče menstruacije, izboljšati spolno življenje in okrepiti samozavest. 

Srečanja bodo tematska in vodena, vendar bodo dopuščala veliko prostora za vsakršno eksperimentiranje.

Lahko se udeležiš posameznih srečanj ali vseh.

 

TERMINI bodo vedno ob polni luni!

Tvoj prispevek za posamezno srečanje: 18 €, upokojenke, študentke, nezaposlene imate 20% popust.

Predprijava obvezna!

NOTRANJA PORAVNAVA

DELAVNICE SPROŠČANJA IN AKTIVACIJE ENERGIJE TER ŠE MARSIKAJ DRUGEGA 😊

ZAČETEK: 23. SEPTEMBER!

Nekoč smo na streho morali pritrditi TV-anteno in jo zelo natačno nastaviti, če smo preko nje hoteli sprejemati TV-programe in imeti jasno sliko in zvok. Le s pravilno poravnavo smo lahko sprejemali informacije na določenih frekvencah.

Enako je tudi z našimi tremi fizikalnimi telesi: fizičnim, mentalnim, energijskim (pranskim). Če v njih vlada zmeda, če je energija blokirana, če naši energijski centri (čakre) niso dovolj aktivni, ali niso poravnani, smo dobesedno »iz sebe«, raztreseni, zmedeni, ne moremo ustaviti misli, smo nejevoljni, negativni, neučinkoviti, bolehni ali celo resno bolani. To pomeni, da smo na zelo nizkih frekvencah, vibracijah. K sebi zato pritegujemo prav take situacije in osebe, »sprejemamo samo take programe«, bi lahko rekli v prispodobi. Zato se znajdemo v začaranem krogu. Tudi če v naš sistem prihajajo višje vibracije (nekateri jim pravijo »pozitivne«, vendar to ni ustrezno pojmovanje), jih zaznamo samo bežno ali pa sploh ne. Rešitve so lahko dobesedno pred našim nosom, vendar jih ne zaznamo. Naša notranja »antena« ni poravnana, zato slabo ali pa sploh ne sprejemamo signalov niti iz svojega zdravega jedra, niti iz okolice zunaj našega sistema. Tudi svojega eteričnega telesa, ki je izven senzornih čutil (vid, sluh, vonj, okus, otip), ne moremo zaznavati. To je možno samo v stanju popolnega miru, odklopa uma. To je stanje transa, zvišane ali razširjene zavesti, ki nam omogoča popolno zdravje. V njem smo notranje poravnani, smo v stiku s svojim zdravim jedrom, s svojim božanskim jazom. Zaradi visoke vibracije v svojem sistemu začnemo k sebi pritegovati take ljudi in situacije, ki so na podobni frekvenci. Zaznavati začnemo informacije, ki nam koristijo pri našem delu in v vsakdanjem življenju. Postanemo bolj kreativni, radostni, lahkotni. Hkrati pa trdno na tleh, povezani s fizičnim svetom, z materijo.

 

Način dela:

Na delavnicah združujem več različnih tradicionalnih vzhodnjaških tehnik (dihalne tehnike, mudre, mantre, aktivacija pretoka energije v meridianih, aktivacija in poravnava čaker, vaja za širjenje zavesti) in sodobne metode za sproščanja telesa in umirjanje uma ter prihajanja v stik z občutki v fizičnem in energijskem telesu. Nekaj malega bo tudi teoretičnega ozadja, da boste vedeli, čemu kakšna vaja služi. Tudi kakšno »domačo nalogo« boste dobili. ;) 

Predznanje katere koli od teh tehnik ni potrebno. Tudi ni pomembno, če ste šele začeli delati na sebi, ali pa uporabljate kakšne druge načine sproščanja.

Pričakujete lahko:

 • popolno sprostitev na vseh nivojih

 • spraznitev, umiritev uma

 • stanje transa in morda celo blaženosti

 • razširjeno zavest

 • izboljšano osredotočenost

 • stik s svojimi občutki, čustvi, notranjimi vzgibi, s svojo resnico

 • povečano empatijo

 • lažje boste postavili prioritete

 • uvide za izboljšanje svojega življenja

 • povečano kreativnost

 • občutke radosti, optimizma, povezanosti z vsem/i

 • notranjo stabilnost (poravnanost)

 • samozaupanje

 • neobremenjenost, lahkotnost bivanja

 • lahkotnost, gibčnost in živahnost telesa

 • okrepljeno energijsko/pransko telo in čutenje le –tega

 • kvalitetnejše spolne odnose

 • drugačen, razširjen pogled na življenje

 • zdravje na vseh nivojih

 • nove ljudi, ki bodo na enaki vibraciji kot vi

 • in še kaj. Pustite se presenetiti! 😉

PRAKTIČNA UPORABA NAUČENEGA V VSAKDANU:

Vse, kar se boste naučili na delavnicah, boste lahko vsakodnevno prakticirali tudi sami doma.

Veliko tehnik pa boste lahko uporabljali tako »mimogrede« in neopazno v službi, med vožnjo z avtom ali avtobusom, stanjem v vrsti, na dolgočasni zabavi, na plaži, na sprehodu skozi gozd, med konfliktnim pogovorom, … Sama jih redno prakticiram prav v takih situacijah in vedno mi dvignejo nivo energije, me umirijo in vse zgoraj našteto. Tisočkrat preverjeno! 😊

Pokazali jih boste lahko tudi svojim otrokom, ker jim šola tega ne bo dala, in jim s tem bistveno izboljšali kvaliteto življenja ter jim dali odlično orodje za preživetje v tem ponorelem svetu!

Z vami bom Rosanda Marija Meško, neutrudna radovednica in raziskovalka življenja, ki mora vse sprobati, preden to ponudi tudi drugim v uporabo. 😉 

Termin: Srečevali se bomo med 23. 9. in 23. 12. ob ponedeljkih, med 18.00 in 19.30.

Priporočljivo je, da se udeležujete vseh delavnic, ker se bodo nadgrajevale, ni pa nujno.

Lokacija: Sostrska 2a, Ljubljana-Dobrunje, v prostorih Društva Magičnost gibanja.

Cena za posamezno delavnico je 15 €.

Prijave na info.magdala@gmail.com vsaj dva dni pred delavnico!

Pri prijavi prosim navedite nekaj osnovnih podatkov o sebi: starost, poklic, stil življenja, splošno zdravstveno stanje, pričakovanja, morebitna vprašanja glede vsebine in izvedbe delavnice.

SREČA JE IZBIRA. IZBERI JO! 

 

DELAVNICA 

ZNAM UPRAVLJATI S SVOJO ENERGIJO!

Imaš tudi ti občutek, da ti neprestano primanjkuje energije?
Komaj si napolniš baterije, že ti jo nekaj ali nekdo izsesa?
Imaš občutek, da ti energija iz neznanih razlogov odteka?
Se ti zdi, da na svojih ramenih nosiš preveč bremen?
Ne veš, kako bi bolj učinkovito upravljal/a s svojo energijo, da bi jo: 
- pridobil/a, aktiviral/a,
- ohranil/a,
- jo znal/a pravilno razporejati na vseh področjih življenja
- jo uravnoteženo izmenjaval/a z drugimi?

Te zanima, katere vrste energije so ti na voljo v tvojem telesu?
Bi se rad/a naučil/a, kako jih aktivirati, uporabiti in vzdrževati ravnovesje?
Želiš vedeti, kako lahko spremeniš svoje delovanje v vsakdanjem življenju, da boš vedno poln/a energije in je bo kaj ostalo še za druge?
Želiš znati upravljati s svojo energijo kot pravi mojster?

Potem bo ta delavnica prava zate! :) 

Delavnico vodim:

ROSANDA MARIJA MEŠKO, vodja centra MAGDALA, HOLISTIČNO ZDRAVLJENJE - pedagoginja, gestalt psihoterapevtka, energijska zdravilka,reiki mojstrica in učiteljica, terapevtka ajurvedsko-tantrične masaže. 30 let izkušenj pri delu z ljudmi in vodenju skupin je iz mene naredilo mojstrico v intuitivnem zaznavanju trenutnih energij in hitrem reagiranju nanje. Raznovrstne poklicne izkušnje mi ponujajo zelo širok nabor učinkovitih prijemov za vodenje skupine. Zelo rada se pošalim in humor vedno dvigne nivo energije pri posamezniku ali skupini. Ker sama redno prakticiram vse, kar se boste lahko naučili na delavnici, imam veliko zalogo energije, ki jo bom z veseljem prenesla tudi na vas! :) 

Izjave udeležencev s prejšnjih delavnic:

"Nikoli si ne bi mislila, da v sebi nosimo toliko različnih virov energije, ki jih tudi ne znamo uporabljati! To je bilo zame res pravo odkritje!" (Sandra)

"Moja največja težava je bila, kako se ubraniti izsesavanju moje energije s strani nekaterih oseb. Na delavnici sem se tega naučil in komaj čakam, da uporabim v praksi. Sedaj znam izgubljeno energijo potegniti tudi nazaj k sebi. Na delavnici sem prav fizično čutil, kako se mi je vrnila kot paket energije. In čeprav je bila delavnica popoldne, po službi, sem zvečer šel domov bolj poln energije, kot sem šel zjutraj od doma!" (Ivan)

"Vaja 5 stebrov mojega življenja mi je postavila dobro ogledalo, kako sem zanemarila nekatera področja svojega življenja, kako mi na njih primanjkuje energije. Zdaj vem tudi, zakaj in kako naj jo bolj učinkovito razporejam." (Renata)

"Vse na delavnici je zelo uporabno za vsakdanje življenje, najbolj koristna pa je bila zame vaja, pri kateri sem se naučila v meditativnem stanju iti vase, v svoje telo in poiskati energijsko blokado, ki me najbolj izčrpava, jo odstraniti in poiskati novo pot naprej. Super izkušnja! Všeč mi je tudi, da lahko vse naučene strategije za upravljanje z energijo uporabljam tudi sama doma ali v službi." (Zdenka)

 

CENA 4-urne delavnice:  36 €
Mesto na delavnici si zagotovite s predhodno prijavo vsaj 3 dni pred začetkom delavnice in plačilom na račun, ki ga najdete v zavihku KONTAKT.

DELAVNICA

ZDRAVLJENJE NOTRANJEGA OTROKA

Če želimo biti uspešni in imeti zdrave odnose doma in v službi, moramo najprej pozdraviti sebe. Če v nas še vedno živi ranjeni otrok, ki je že zgodaj nezavedno razvil nezdrave strategije pridobivanja ljubezni ali celo preživetja, nas to spremlja tudi v odraslo dobo in nas ovira, da bi imeli zdrave osebne in poslovne odnose. Na tej delavnici boste dobili priložnost za začetek zdravljenja svojega notranjega otroka, ki je seveda daljši časovni projekt, vendar je nekje treba začeti. 

 

Delavnica, ki bi jo moral doživeti vsak, saj vsi nosimo v sebi sebe kot dojenčka, malčka, predšolskega in šolskega otroka, ki je že zgodaj doživel marsikakšno travmo, pridobil manjšo ali večjo duševno rano. Tukaj boste dobili priložnost za zdravljenje. 

Dokler ne pozdravimo ranjenega notranjega otroka, ne moremo biti zdravi in živeti v osrečujočih odnosih, saj duševne rane iz otroštva nezavedno določajo naše življenje. Posledica te ranjenosti so razne odvisnosti, konflikti z drugimi, stalna razočaranja v odnosih, nasilnost, slaba samopodoba, nezaupljivost do drugih, depresivna stanja.
Na tej delavnici boste lahko skozi vodeno meditacijo prišli v stik in komunikacijo s svojim notranjim otrokom, zdravljenje pa bo potekalo tudi s pomočjo izredno visoke vibracije reiki energije, ki bo prisotna ves čas delavnice.
Delavnico vodim Rosanda Marija Meško, geštalt psihoterapevtska svetovalka in reiki mojstrica. 

Prispevek: 30 €

 

AKTUALNI TERMINI DELAVNIC SO OBJAVLJENI SPROTI NA VHODNI STRANI.