AJURVEDSKA MASAŽA OBRHBTENIČNIH MIŠIC, ZATILJA IN RAMEN

Ajurveda je okoli 7000 let stara veda o življenju in zaobjema praktično vsa področja, od filozofije o nastanku sveta, pa vse do ustroja človekovega telesa in kako ga ohranjati zdravega na vseh nivojih! Iz ajurvedske medicine so se razvili vsi veliki medicinski sistemi: starodavna kitajska medicina in pravzaprav le nekaj stoletij mlada evropska medicina. 

Oljna masaža hrbta je izredno učinkovita terapevtska masaža s kar 60 manipulacijami, ki služijo ločevanju zlepljenih fascij (ki prekrivajo mišice) od vretenc, razprševanju blokirane energije v določenem delu in poživljanju celotnega organizma.

Ko z različnimi tehnikami odlepimo fascije od vretenc, lahko zastala tekočina v njih steče in bolečina popusti. Hkrati to odpre finosnovne energijske kanale oziroma nadije in energija lahko prosto teče v organe, povezane z ustreznimi nadiji. Sprostijo pa se tudi čustvene energije, ujete v določenem delu hrbta. Recimo skrbi iz križa, jeza iz zatilja vse do ramenskega obroča itd. Zato se boste po masaži še več dni počutili razbremenjeni, lahkotni in posledično bolj radostni in optimistični.  

Masaža je torej primerna za vse, ki imate bolečine kjerkoli v hrbtu, od trtice, križnice, ledvenega dela, lopatic, zatilja in ramenskega obroča. Primerna pa je tudi za vse tiste, ki se želite samo sprostiti!

Cena za 70 minut masaže je 45 €. 

Če so težave kronične, se priporoča več terapij enkrat tedensko, dokler ne pride do trajnega izboljšanja.

Izkušnja stranke:

"Imam sedečo službo in na splošno se premalo gibam. Moj hrbet in vrat sta bila pred masažo trda, kot da bi bil v oklepu. Seveda me je tudi vse bolelo, predvsem med lopaticami in v zatilju. Velikokrat sem imel glavobol. Že po prvi masaži sem v hrbtu čutil tako osvoboditev, kot da bi mi sneli sto kilogramski železni oklep! Končno sem lahko zadihal, moj vrat je postal gibčen in glavobolov ni bilo več. Ker sem bolj lene sorte in ne telovadim redno, grem na to odlično masažo vsaj enkrat mesečno, oziroma ko začutim prve znake otrdelosti. Vsekakor priporočam!" (Marko, 37 let)