POZDRAVLJENI NA MOJI SPLETNI STRANI!

Tu sem za vas, da se z mojo pomočjo osvobodite vzrokov bolečine in občutka ujetosti v stare, moteče vzorce in se odprete za zdravje, ljubezen, radost, lepoto in obilje! 

 

Tu sem, da vam pomagam najti mir in harmonijo v sebi.

Tu sem za vas, da vam pomagam pri transformaciji v najboljšo različico sebe!

"Rosanda ne zdravi, temveč osvobaja",

je po terapiji izjavil kolega, ki je tudi sam energijski zdravilec.

AKTUALNO!

PRENEHANJE OPRAVLJANJA DEJAVNOSTI S.P. 

15. 4. 2020

Dragi vsi, sporočam vam, da s 15. 4. zaenkrat preneham opravljati dejavnost s.p..

Razlogov je več, poleg splošno znanega pa predvsem dejstvo, da bo plačilo prispevkov iz temeljni osnovni dohodek za mesece, ko moramo biti v karanteni, financirala World Bank v lasti vladarjev sveta, ki so sedaj pokazali, da so nad vsemi pravnimi institucijami, nad EU, nad vladami, nad ustavo, nad gospodarstvom ... Enostavno nočem tega umazanega denarja. Tudi z vlogo žrtve se ne bom poistovetila, saj sem jo slekla že mnoga leta nazaj. Verjamem oziroma vem, da se da preživeti tudi na drugačen način, s povezovanjem, sodelovanjem, izmenjavo dobrin, veščin, znanja. Prišel je čas, ki so ga mnogi že dolgo napovedovali, čas Nove Zemlje, v katerem bodo vladali drugačni načini so-bivanja. Že sedaj lahko oapzujemo, kako so naši kmetovalci naenkrat dobili življenjsko priložnost, da lahko prodajajo svoje številne odlične izdelke v lastni deželi. Slogan "Kupuj lokalno" je končno polno zaživel! Verjamem, da bo tako ostalo tudi po tej krizi, saj se v vseh nas prebuja zavest o tem, kako moramo biti odvisni od lastnih virov. In teh ima Slovenija več kot dovolj. Imamo tudi termalne vire, s katerimi bi lahko ogrevali naša stanovanja, vodo. In na stotistoče izredno sposobnih, izobraženih, domiselnih ljudi, ki lahko prispevajo k razcvetu naše dežele, da bo to dejansko Samostojna Slovenija!

Prihodnost je tudi v oblikovanju manjših skupnosti, zadrug, ki delujejo samooskrbno po načelih sonaravnega bivanja. Znotraj takih skupnosti denar pravzaprav ni več potreben, razen, če svoje pridelke in izdelke prodajajo izven zadruge. Tudi za to imamo že številne primere dobre prakse po vsem svetu. V meni že več leti tli želja po življenju v takih skupnosti, in očitno je napočil pravi čas za njeno uresničitev. Hvala Covid19! Haha! Če se sam ne moreš premakniti, rabiš kakšno močno brco v rit, pa gre takoj lažje! 😀

Tako da, dragi sozemljani, ni razloga za skrb in strah, saj se vse ureja organsko, v naše najvišje dobro! Iz zgodovine lahko potegnemo veliko primerov, kako človek zmore prebroditi najhujše in se spet postaviti na noge, obnoviti cela velemesta in zaživeti na novo. Če so zmogli ljudje po II. svetovni vojni, ko niso imeli dobesedno ničesar razen svojega od lakote izsušenega telesa, bomo pa tudi mi, ki imamo še vedno dovolj za jesti in streho nad glavo.

Odprimo se za druge, povezujmo se, povejmo drugim, kaj lahko mi ponudimo njim in vprašajmo, kaj oni lahko nam. Brez denarja. Recimo jaz zdaj potrebujem vodovodarja, ker mi zamakajo cevi pod kuhinjskim pomivalnim koritom. In moram čakati na konec karantene. Če kdo pozna kakšnega mojstra, ki bi mi to prišel narediti, jaz pa njemu za izmenjavo energije zmasiram hrbet, bom izredno vesela! 😀

Kar zadeva to FB-stran, je v tej obliki ne bo več, skušala jo bom združiti z osebno stranjo, kar je itak edino smiselno. Ne vem še, kaj se potem tehnično zgodi, tako da vas prosim, da se po želji priključite na moj osebni profil Rosanda Meško. Prosim, da ob prošnji za prijateljstvo pošljete tudi sporočilo, da ste bili sledilec Magdaline strani. Kontaktirate me lahko tudi na mejl rosandamarija@gmail.com.

Želim vam, da sprejmete stvari, take kot so, da začutite vase, se povežete s svojo Resnico in poiščete v sebi tisto, kar si resnično želite početi v življenju! Pustite vse ostalo, kar počnete iz strahu pred izgubo varnosti. Moje izkušnje so me naučile, da sem bila od vesolja vedno nagrajena, ko sem pogumno rekla NE tistemu, kar ni bilo v skladu z mano. Ko smo usklajeni s svojo Resnico in delujemo iz nje, se nam ne more zgoditi nič slabega. Zaupajte, da je tako.

Imejte se radi, da boste lahko imeli radi druge in da boste živeli v lepih odnosih.

 

VSE NAJBOLJŠE VAM ŽELIM NA/V NOVI ZEMLJI! 💛

REIKI ENERGIJA ZA VSE, KI ŽELITE!

VSAKO JUTRO MED 8.00 IN 8.30

Prijavite se z sms-om ali na mejl z imenom in priimkom.

 HOLISTIČNO (CELOSTNO) ZDRAVLJENJE OBSEGA:

                

Izvajam tudi:

 

Vse storitve nudim tudi v nemškem in angleškem jeziku.

Alle Behandlungen sind auch in deutscher und englischer Sprache möglich. (Unser Angebot finden Sie hier.)

All treatments are also available in German and English.

Vabljeni k branju mojega članka o Delu s telesom v geštalt terapiji, ki je bil objavljen v junijski številki revije ANIMA in članku o zdravljenju posledic seksualne travme pri ženskah s pomočjo terapevtske tantrične masaže, ki je objavljen v

septembrski številki te revije.       

Rosanda Marija Meško

info.magdala@gmail.com

1000 Ljubljana

+386 40 829 441